Kontakt:
Tel.: 080 18 01
(remove XX) info XX @pustni-kostumi XX .com

Spletna Fuzija d.o.o.
Glonarjeva ulica 1
1000 Ljubljana
Matična številka: 394152300
Davčna številka: SI14200724

pon.-pet. od 9:00 do 16:00

Pogoji poslovanja

1. Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete.
V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena.
Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.
Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

2. Plačevanje

Plačilne opcije so naslednje:
* Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.
* Po predračunu; Ko kupec opravi naročilo, nas obvesti na (remove XX) info XX @pustni-kostumi XX .com, da želi plačati po predračunu. Nato se mu pošljejo podatki na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na željeni naslov.

3. Dostava

V primeru, da kupec naroči izdelke v vrednosti do 60 EUR znese poštnina 4,00 EUR, v primeru naročila v vrednosti višje od 60 EUR, pa je poštnina brezplačna.
Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-18 ure. Predhodno pokličite 080 18 01 in se dogovorite za točno uro prevzema v naših prostorih v Ljubljani.

4. Cene

Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV.
Cene veljajo na dan nakupa in velja do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cene! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

5. Vračilo in zamenjava blaga

Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.
Kupcu pripada pravica, da vrne neuporabljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov (remove XX) info XX @karneval-shop XX .si, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in zaželjeno v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

6. Reklamacije in garancija

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 080 18 01, preko emaila (remove XX) info XX @karneval-shop XX .si, pošiljke pa vrnite na naslov upravljalce trgovine, ki je naveden na dnu strani.
Pri sklicevanju na 30 dnevno garancijo za vračilo denarja je potrebno pred pretečenimi 30 dnevi o tem obvestiti prodajalca. Kupljen izdelek je potrebno nato poslati prodajalcu, ta pa vam bo povrnil 100% kupnine. Denar vam bomo vrnili po prejemu vašega izdelka in sicer najkasneje v roku 7 dni od prejema.

7. Upravljalec trgovine

Spletna Fuzija d.o.o.
Glonarjeva ulica 1
1000 Ljubljana
tel: 080 18 01
email: (remove XX) info XX @karneval-shop XX .si

Osnovni podatki:
Davčna št.: SI514200724
Podjetje je davčni zavezanec
Št. poslovnega računa: SI56 1010 0004 9631 694 (Banka Koper)
Priglasitev 31.3.2011 na okrožnem sodišču Ljubljana, št. vpisa 2011/12865
matična št. 3941523000